Psihodramske radionice

Dječje igre nisu samo igre, nego ih treba smatrati ozbiljnom dječjom djelatnošću.

- Michael Eyquem de Montaigne

Draga djeco,

Volite li osmišljavati priče? Glumiti? Kostimirati se? Ili možda crtati? Upoznavati i družiti se sa svojim vršnjacima? Ako je odgovor na ova pitanja DA, onda je pravo vrijeme da se uključite na naše psihodramske radionice. 

Radionice su organizirane tako da ih kreirate upravo vi! Uz pomoć voditelja osmišljavate priče, birate uloge koje želite odigrati, kostimirate se i odigravate osmišljene priče. Igra se odvija u zamišljenom svijetu u kojem je sve moguće, a radionice služe upravo tome - da se zajedno igramo!

Namijenjene su svima vama koji imate najmanje 5, a najviše 14 godina. Osim toga, uključiti se možete svi vi koji ste se tijekom svog djetinjstva, u vrtiću, školi, u odnosu s vršnjacima ili roditeljima susreli s nečim što vam nije bilo ugodno. Vjerujemo da su se neki od vas susreli s problemima poput svađe s vršnjacima, razvoda roditelja, govorim teškoćama, poteškoća prilagodbe na nove okolnosti, strahom od ispitivanja i sl. Znamo da vam je ponekad teško i neugodno razgovarati o svojim problemima. Stoga vam psihodramske radionice omogućuju  da se kroz igru i glumu, na siguran način pokušate suočiti sa svojim problemima i iskušate različita rješenja svojih problema. 

Radionice počinju u rujnu, s početkom nove školske godine. Odvijaju se u popodnevnim satima tijekom 15 susreta. Organiziraju se u prostoru Dječje kuće Borovje, Bože i Nikole Bionde 7, 10 000 Zagreb. Za uključivanje li više informacija o psihodramskim radionicama možete nas nazvati na broj telefona 01 6117 190 ili nam pisati na savjetovaliste@hrabritelefon.hr

Radionice su besplatne!

Veselimo se zajedničkoj igri!