Radionice za jačanje socijalne kompetentnosti

Ponekad ti se čini da ne možeš kontrolirati svoje osjećaje i požališ zbog određenog postupka koji si napravio/la kada si bio ljut/a? Želiš naučiti kako se zauzeti za sebe u odnosu s prijateljima ili odraslima? U školi ti se ponekad teško koncentrirati? Imaš tremu prije ispita i to utječe na tvoj školski uspjeh? Želiš biti sigurniji/sigurnija u svoje sposobnosti?

Ako želiš naučiti nešto novo i čuti odgovore na neka od ovih pitanja, pozivamo te na naše radionice jačanja socijalne kompetentnosti.

Ova pitanja česta su svakodnevnica tvojih vršnjaka, a ponekad ne znaju sami na njih odgovoriti. Upravo zato, osmislili smo radionice u kojima možeš upoznati svoje vršnjake koji se susreću sa sličnim poteškoćama kao i ti. Iz dosadašnjeg rada s djecom, možemo ti reći da djeca govore da im je lakše kada upoznaju nekoga tko se suočava sa sličnim problemima i da se osjećaju manje usamljeno. Ponekad stvore nova prijateljstva. A ponekad nauče nove vještine koje im pomažu da se bolje osjećaju.

Ako si polaznik viših razreda osnovne škole (5. do 8. razred) možeš nam se priključiti na radionicama. Radionice počinju u listopadu, a održavaju se svaka dva tjedna, u jutarnjem i popodnevnom terminu, u trajanju od  1 sata i 15 minuta. Ukupno će se održati 15 radionica, a održavaju se u prostoru Dječje kuće Borovje, Bože i Nikole Bionde 7, 10 000 Zagreb.

Broj članova u grupi je minimalno 3, a maksimalno 8. Prijaviti se možeš, u dogovoru s roditeljima, putem e-maila savjetovaliste@hrabritelefon.hr ili na broj telefona 01/6117190.

 

Radionice su besplatne!

Veselimo se zajedničkom druženju!